Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jarda

10. 12. 2007 11:28
Jistě všichni znají případ rodiny Wallových.

Děti jim sebral tandem "sociální úřednice & soudkyně", soud pak rozdělil jejich děti do různých domovů a různých rodin. Dodnes je doma všechny nemají zpátky.

A teď si představme, že soud takto vezme z důvodu chudoby z dítě z normání rodiny a umístí je k adopci do domácnosti registrovaných homosexuálů...

0 0
možnosti

Opeřenec

7. 12. 2007 23:00
To opravdu

ten Švejnar tak řekl? Je to možné? Sodomita a chce být naším presidentem! A pan Paroubek, vždyť on je přece taky husita! Jak to může dopustit! Ti homosexuálové by se měli léčit, když budou mít ještě děti tak to tu za chvíli bude samý úchyl. V Íránu to prý už léčit dovedou, říkal to jejich pan president Achmadínežád. prý tam už žádní homosexuálové nejsou - mohli bysme tam poslat nějaký doktory na stáž.

0 0
možnosti

ola

7. 12. 2007 22:36
no

Není náhodou autor kněz? Jako kdybych slyšela "Rádio Vatikán", všechno co je spojeno s homosexualitou je proti přírodě a není normální. Tak proč tomu tak v přírodě je?

Nechápu proč by výchova dětí v rodině homosex. měla být horší než u heteráků? Raději budu dítětem dvou chlapů (žen) , kteří budou v pohodě, než v rozhádaném heteráckém manželství před rozvodem.

0 0
možnosti

Jiří Pecl

7. 12. 2007 23:47
Re: no

Přesně takto se obvykle argumentuje.

Tak to já budu raději adoptován "normální rodinou" která bude v pohodě než dvojicí (za nějaký čas zřejmě obecně i k-ticí) osob stejného pohlaví.

0 0
možnosti
PK

Lanta2004

7. 12. 2007 21:26
Dovolím si nesouhlasit s několika zásadními věcmi

píšete"příroda tomu chce tak (a je to tudíž přirozené, respektive normální),

že fyzická a psychická konstituce muže je komplementární vůči fyzické a

psychické konstituci ženy"

Když už máte za vzor přírodu,pak si uvědomte také to,že právě ona příroda stvořila i homosexualitu.Je taktéž naprosto  přirozené,že určité procento můžů je fizicky i psychicky komplementární k druhému muži a totéž platí i o ženách - příroda tomu tak chtěla

Další nesmysl je vaše narážka na fungování homosexuálního vztahu.Mohl bych vám doložit x případů,kde homosexuální vztah funguje daleko lépe,spolehlivěji a déle než kjdejaký heterosexuální.Jen se o takových případech málo píše.Ono je mediálně daleko zajímavější vidět homosexuály jako promiskuitně perverzní individua.Škoda,že nikdo nemá chut a zájem podívat se na to jak funguje homosexuální vztah,který trvá třeba 15 a více let.

0 0
možnosti
PK

Lanta2004

7. 12. 2007 21:27
Re: Dovolím si nesouhlasit s několika zásadními věcmi

O takových se prakticky nemluví - jako bychom ani neexistovali.Škoda:-/

0 0
možnosti

petr stursa

7. 12. 2007 21:16
Jak se to vezme

Ja osobne vidim (pro me neprekonatelny) problem v tom, ze by dite melo mit kompletni rodinu, edy jak muzsky, tak zensky vzor. Stejne, jako by se nemely povolovat adopce jednotlivcum, tak by se nemely dovolovat parum stejneho pohlavi.

Je smutne, kdyz dite vyrusta u jen u jednoho cloveka, ktery je jeho biologickym rodicem, ale to je zase neco jineho.

0 0
možnosti
GF

Georgis Fasulis

8. 12. 2007 10:41
Re: Jak se to vezme

Mínite tedy: raději žádný rodič než alespoň jeden.

Kyby ten Váš názor nebyl tolik smutný, byl by úsměvný.

0 0
možnosti
JT

Jirka1938

7. 12. 2007 20:45
Vyjadril jste to vyborne

Kdyz jsem se odloucil od komunismu a dospel jsem do "demokracie", rekl jsem si v otazce homosexualu, ze clovek musi byt tolerantni a nesmi je "potlacovat", oni za svoje zamereni nemohou. Vyvoj ukazal, podle prislovi: "podej prst a chyti ti celou ruku", ze homosexualove v nekterych zapadnich zemich vystrkovali stale vice ruzky a dnes tato mala mensina ovlada zakony zeme. Ty se musi menit, aby se homosexualove necitili utlacovani. Davaji se jim penze po "manzelovi", dovolena pro nemocneho druha, premenuji se skolni programy, aby poucili deti o krase rodinneho zivota u dvou lesbicek, homosexualove adoptuji deti, zaluji lidi s odlisnym nazorem z "homofobie" a na ublizeni dustojnosti a ze zlocinu nenavisti atd. atd. Toto vse nas ocekava, zejmena po vstupu do EU, kdy nam budou vladnout levicaci z Bruselu. Myslim si, ze homosexualita je biologicka odchylka a nesmi se zvelebnovat, propagovat a oslavovat. Pro spolecnost to neni nic kladneho.

0 0
možnosti