Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Hucul

28. 3. 2008 12:41
Sama "jenze".

Pri cteni recenze/clanku jsem proste nemohla nerici "nojo, jenze!" skoro u kazdeho tvrzeni. Treba dnes si muslimove narokuji "jen" Izrael s tim, ze tento stat nelegalne okupuje islamska uzemi. JENZE! Co treba Kosovo? Co treba Svedsko? Je to islamske uzemi? A pokud ne, kdy bude? A kdy pak bude treba takove Svedsko nelegalne okupovat islamske uzemi jen proto, ze se tam proste muslimove nasehovali a za islamske uzemi si to prohlasili? V Izraeli to nebylo jinak! Kde je hranice uzemi, ktere si muslimove narokuji pro svuj monoteismus a jeho absolutni nadvladu?

Islam a politicky Islam nejsou oddelitelne entity, protoze Islam sam o sobe je politicky. Islam popisuje do detailu pravidla vsech aspektu zivota nejen muslimu, ale i nemuslimu, kteri maji tu smulu, ze bydli blizko muslimu. Co s tim? Preci to nejde tolerovat, kdyz nekdo odmita tolerovat nas!

0 0
možnosti
JM

Jiří Míka

27. 3. 2008 14:41
krestanstí extrémisté

samozrejme o krestanskych born-again extremistech tito lide v komentarich nemluvi.o tom jak Bush,clen born-again,rekl,ze aby zautocil na Irak mu rekl BUH.nebo jak tito knezi tvrdi,ze tento konflikt je onen Armageddon a ze muslimove jsou satan se kterymi bude bojovana finalni bitva konce sveta.proc se nemluvi o tom,ze lide jako Bush a jini krestansti extremiste veri na konec sveta a tuto cast zneuzivaji ve sve Svate bitve.at se podivaji na video z nejakych techto "prednasek"

0 0
možnosti
K

kion1

27. 3. 2008 15:59
Re: krestanstí extrémisté

a "křesťanští extrémisté"vyhazují do luftu vlaky,letadla,třeba v SA,Íránu,Turecku apod!!!Víte co možná to byli křesťanští extrémisté,co vyvolali nepokoje v Paříži,vyhodili do luftu vlak v Madridu,nebo autobusy v Londýně?!!!!Ani nevíte do jaké míry jste směšný!!!;-D

0 0
možnosti
JM

Jiří Míka

27. 3. 2008 14:19
ti co vas tu kritizuji

nejsou schopni respektovat ani vas natoz Muslim

0 0
možnosti
TB

Todd Berrtuzzi

27. 3. 2008 14:26
Re: ti co vas tu kritizuji

Když napíšu, že tvoje matka je dě/vka prašivá budeš mně respektovat ?

0 0
možnosti
RS

Zly_Soused

27. 3. 2008 14:17
Položme si otázky

Proč jsou v drtivé většině současných válečných konfliktů zapojeni muslimové? Proč kdekoliv kde je islám ve styku s jiným náboženstvím dochází k napětí a násilí? Proč muslimové žijící ve vyspělé Evropě a využívající její výhody na tuto Evropu pohlíží jako na zkaženou a odmítají se do ní integrovat a respektovat její pravidla? Proč se v evropských mešitách káže nenávist proi západu?

Co zastavilo ve středověku vojenskou expanzi islámu v Evropě a Asii? Mírumilovnost islámu.

Proč jediná země(Turecko) z desítek, kde je většina muslimského obyvatelstva může být považována zademokratickou a svobodnou? A to ještě s odřenýma ušima.

Proč tady neustále brojíme proti islámu a ne proti jiným náboženstvím(budhismus, hinduismus, šintoismus, atd..)?

Další otázky nechť si doplní kažý sám.

0 0
možnosti
PZ

Tuřínek

27. 3. 2008 20:02
Re: Položme si otázky

A proč Vy si neuděláte na věc vlastní vázor a jen papouškuje to, co slyšíte v televizi, případně od ostatních?

Ptáte se proč jsou do většiny konfliktů zapojeni muslimové. A to je dobře položená otázka - jsou do nich ZAPOJENI, ne že je způsobili! Neříkám, že v žádném případě, ale často je jejich chování možná jen obranou proti averzi, kterou má vůči nim "Západ".

Pokud se tak rád ptáte PROČ, položte si prosím následující otázku. Proš se to všechno děje v posledních řekněme 15. 20 letech? Rodí se snad od té doby musliové hloupější či agresivnější či byl Korán vydán v nové, fanatičtější podobě??? Nebude to náhodou tím, že celý svět se za tu dobu velmi změnil a začal pohlížet na Araby jako rozené nepřátele? Jak je možné, že před těmi 20 lety se to nedělo???

0 0
možnosti
PA

Pepan A2

27. 3. 2008 12:58
Neskutečný blábol.

Poslední bouře v západní Evropě ten Váš spisek tvrdě vyvracejí.Rv

0 0
možnosti
TT

T.T.

27. 3. 2008 13:35
Re: Neskutečný blábol.

Víte, existuje takové přísloví: "když padá jeden strom, je to slyšet více, než když roste celý les." Souhlasíte a jste schopen to aplikovat na islám a jeho (značně pokřivený) mediální obraz?

0 0
možnosti
TB

Todd Berrtuzzi

27. 3. 2008 12:47
Hezký bláboly

To je určeno komu ? Těm mrtvým , který pozabíjeli ručníkaři ?

0 0
možnosti
RS

Zly_Soused

27. 3. 2008 12:34
ukázka tolerance islámu

Níže dávám odkaz ne jeden ze článků z blogu českého muslima. Tady si můžete udělat představu o tom, jak jsou tolerantní a co nás čeká v případě, že zde získají.:-© většinu.

http://unveiled.blog.cz/0803/redzm-islamsky-koncept-kamenovani

0 0
možnosti
PA

Pepan A2

27. 3. 2008 14:34
Re: ukázka tolerance islámu

Četl jsem, jde z toho hrůza. Myslíte si, že si to přečte i autor tohoto blábolu?

0 0
možnosti
RS

Zly_Soused

27. 3. 2008 12:31
islám

Vážený pane, dlouho jsem se snažil sám sebe přesvědčit, že islám je náboženství jaké každé jiné. Svým způsobem ovšem není a velmi se liší i od dnes v Evropě kritizovaného křesťanství. Čím?

Tak islám  je především velmi politické náboženství.  Je to celý politicko-sociální komplex(jehož je šaria neoddělitelnou součástí). Islám není  vztah člověka k bohu. A tuto zkutečnost vám potvrdí kterýkoliv muslim. Pro islám je sekularismus a demokracie zlo, v islámu je zákonodárce Aláh. Korán moc  možnost k interpretaci a vykládání nenabízí, protože je jednak brán jako doslovné a navěky platné slovo boží(nesmí se vykládat v historickém kontextu a má neustálou platnost) a jednak už byl  interpretován sunnou, resp hadísy(skutky a výroky proroka). a platí beze změn už víc jak 1000let.  Mohamed je pro muslimy zářný příklad a morální autorita, přitom dnes by byl hledán jako vrah a terorista.

Ano, spousta muslimů jsou slušní a spořádaní lidé, ale je dobré podotknout, že navzdory islámu.

0 0
možnosti
TT

T.T.

27. 3. 2008 13:24
Re: islám

No tak částečně bych i souhlasil: islám lze opravdu - z mnoha důvodů - zneužít např. k terorismu snadněji než např. křesťanství či buddhismus. Pokud je ale pravda to, co tvrdíte v poslední větě, mohli bychom např. říci, že Matka Tereza byla slušná a spořádaná navzdory svému katolickému vyznání, které přece v Irsku zplodilo organizaci IRA... Nebo je to trošičku jinak?

0 0
možnosti
MM

slavek133

27. 3. 2008 12:24
,,

jdi se bodnout s takovou obhajobou a nebo to běž vyprávět pozůstalým z 11.září.

0 0
možnosti
K

kion1

27. 3. 2008 12:13
Volič Národní strany

Z lidí jako vy je fyzicky nevolno:-/.Když jsme u těch Italů,říká vám,něco jméno Orianna Fallaciová???!!!!!!!!!

Italská novinářka,která byla stíhána v Itálii za "urážku islámu"žila léta v americkém exilu,než se v září roku 2006 nakrátko vrátila,už jen umřít na rakovinu do rodné Florencie.Kupodivu,ženy mají daleko větší"koule",než rádoby muži v evropské politice,možná proto,že si lépe,než ostatní uvědomují co se strhne,nebudeme-li tomuto smrtelnému nebezpečí čelit.Ex-muslimka Ayaan Hirsí Alí,která též musela ,považte!!! uprchnout z Holandska,do vámi tak proklínaných USA!!!!!!!!!Bat Ye'or,Anne Leslie,Melanie Phillips..........

Víte pane jde o svobodu slova,a nejen slova!!!Upřímně se mi hnusíte.

0 0
možnosti