Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Kolumbo

2. 4. 2008 23:25
Vyprávějte více

o "umírněných" a tolerantních muslimech! Po čase  byste ale mohl pohovořit o něčem reálnějším , třeba hejkalech, divoženkách a podobně.

0 0
možnosti
JM

Hucul

2. 4. 2008 21:13
Budu souhlasit...

.. se Zlym panem Sousedem. :o) Take se mi zda, ze ac v recenzi, vyjadroval jste se jeste pred chvilkou o islamu trochu optimisticteji. Ale mozna tak vase recenze jen vyznela - to se stava.

Nove pokrteneho katolika Allama je mi predem lito. Na jeho hlavu se sesypalo snad vice fatew nez na Ayaan Hirsi Ali. Koneckoncu si je muzete prohlednout na Youtube, stejne jako takovahle zverstva: http://www.youtube.com/results?search_query=mickey+mouse+Jew&search_type=

A ackoli pan Prazak zni obcas prilis ostre a radikalne a nekdy s nim proste nemuzu uplne souhlasit, tentokrat ma proste pravdu.

0 0
možnosti
K

kion1

2. 4. 2008 19:20
Volič Národní strany

Víte,problém je taky v tom,že my lidé na Západě,vůbec nepřemýšlíme o tom,že by někdo "uvažoval" jiným způsobem,než my,že by někdo radši smrt,než život,fatalismus,místo rozumu a logiky:-/

Velice dobře to popsal pan Kouba:Islám versus bůh na vejminku. 

0 0
možnosti
RS

Zly_Soused

2. 4. 2008 17:42
karma

Vzhledem k vašemu poslednímu článku na téma Islám je to posun od skoro bezbřehého optimismu ke střízlivému pohledu. Já bych snad jen dodal, že nás co islám trochu sledujeme reakce "umírněných" muslimů nijak nepřekvapila.

0 0
možnosti
TT

T.T.

2. 4. 2008 18:08
Re: karma

Posun? Předchozí článek byl recenzí, držel jsem se přístupu autora knížky (ani on ale nepodléhá bezbřehému optimismu, pouze ukazuje tu stránku mince, který bývá většinou odvrácená), a mimoto jsem jasně naznačil, že islám potřebuje reformu, zvláště pokud jde o sám Korán... Snažím se být vždy realistou, i pokud jde o islám. Nepanikařit ani nehledět skrze růžové brýle, toť vše.

0 0
možnosti
K

kion1

2. 4. 2008 17:07
Volič Národní strany

Karmuji pane Tatranský,snad jen dodám,že neexistuje něco,jako umírněný islám.Tedy jak řekl turecký předseda vlády Erdogan „Není umírněný či neumírněný islám. Islám je islám.“:-/

A je vymalováno.

A to je třeba si uvědomit!!!!!!!!!!!!!

0 0
možnosti
TT

T.T.

2. 4. 2008 17:34
Re: Volič Národní strany

Karma vždycky potěší... No jo, ale jestli je to tak, jak to vidíte Vy a pan Erdogan, to co nám pak zbývá? Třetí světová válka ???

0 0
možnosti