Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

cojanato

8. 1. 2009 20:28
Dám karmu, proč ne !

R^Dobře napsáno a formulováno. "Válka je vůl", ale kdo chce přežít, musí se bránit.  Je nutno litovat zbytečných obětí, to ano. Ale kdo chce skutečný mír, musí pro to konečně něco udělat a ne dávat zbraně do rukou malým islámským dětem. Islamizace Evropy, to není dobrá vyhlídka. 

0 0
možnosti
RS

Zylbrsztajn

6. 1. 2009 17:34
Karma

Máš ode mně dneska karmu. Dobře jsi to napsal.R^

0 0
možnosti
L

Lilith+

5. 1. 2009 19:37
Karma!

Né za článek, ale za tu necenzurovanou anketku (kterou ještě nazýváš "antikarmou" :-)).

Tuhle "frajeřinu" ;-) je FAKT potřeba ocenit R^ - v době, kdy tu řada blogerů fňuká, že diskutéři málo saturují jejich ego ;-);-D ! Takže karma za "osobní statečnost" a snad i zářný příklad...? :-)

0 0
možnosti
TT

T.T.

5. 1. 2009 20:43
Re: Karma!

:-)

0 0
možnosti
LU

pidla

5. 1. 2009 11:00
No, co jiného než souhlas.

0 0
možnosti
K

kion111

5. 1. 2009 0:42
Volič Národní strany

Jinak přeji IDF přesnou mušku, a co nejvíce pobitých hnuslimských teráčůR^!

Civilistů, kteří s tím nemají nic společného je mi líto,ale byli včas varováni, a svobodně si ve svobodných volbách zvolili hamas takže věděli co se téměř jistě stane.

byla to volba palestinců, tak mají co chtěli!

:-©EU

0 0
možnosti
J

jiri.fiala

5. 1. 2009 11:04
Re: Volič Národní strany

edelmannka, jiz volite, obcuje s blouznivci o 2. holocaustu, kteri sveho casu chteli vstoupit do iranske armady, aby mohli "hrdinne" padnout pri snaze o zahnani izraele do more :-©

0 0
možnosti
K

kion111

5. 1. 2009 0:30
Volič Národní strany

Moc se s Vámi neshodnu, ale dnes 100% souhlas!!!R^[>-]

:-©EU

0 0
možnosti
PD

pedol

5. 1. 2009 2:08
Re: Volič Národní strany

Rovněž jsem byl příjemně překvapen a karmuji. S výhradou k poukazu na upocenou argumentaci okrajovou kultickou sektou Sůfí, čímž by mohl být podsouván nebezpečný mémus, že islám čelí ůnosu od teroristů.  Realita Mohamedovy ideologie je zcela opačná,

0 0
možnosti
P

pe_tr

4. 1. 2009 22:02
...to se to vyhrává..

...to se to vyhrává, boj o ukradenou zem, když máte nejmodernější voj. techniku a zbraně od strýčka Sama..... když zavřete civilisty na místě, kde pak rozpoutáte peklo....zapomněl jsem, mají podomácku vyrobené rakety a kalašnikovy a chtějí zpět svou zem. Pe_tr.

0 0
možnosti
P9

pavel 99

4. 1. 2009 22:27
Re: ...to se to vyhrává..

a tu "svou zem" chtějí od těch školáků co je bombardují ve školách? A která je vlastně ta "jejich zem", co chtějí? Taky v těch školách co bombardují?

0 0
možnosti
K

katerinakralova

4. 1. 2009 21:40
hmm chirurg

tedy tomasi kdyby zrovna neumrela minimalne stovka zen nebo deti pod utokem izraele za posledni tyden , temer byste me svym prirovnanim Izraele k chirurgovi pobavil... .. mozna tak k chirurgovi ktery ma zavazane oci a k operovani pouziva reznicky nuz misto skalpelu a jen matne tusi ze slepe strevo je kdesi v dutine brisni.

...Cose takhle podivat na koreny konfliktu, nez sionisti zacali budovat sve plany na vyhnani obyvatel palestiny a postupne je uskutecnovat, vetsina muslimu krestanu a zidu zili v Palestine v miru a muslimove vubec netusili co terorismus znamena.Zzamenujete dusledek za pricinu. terorismus je dusledkem okupace palestiny. pred okupaci palestiny sionisty tam nebyl terorismus.

0 0
možnosti
MV

Martin V

4. 1. 2009 21:45
Re: hmm chirurg

Katerino, kdyby se ti hrdinové Hamása neschovávali za sukně svých manželek a těla svých dětí, nebyl by to problém.

Hamás spoléhá na naší demokratickou slabost pro smrt nevinných obětí, ale jistě nejsem sám, kdo si myslí, že za smrt té stovky žen a dětí, jsou odpovědní teroristé z Palestiny.

V Izraeli v době útoků zavírají školy - v Palestině Hamásovci do škol plných dětí "schovávají" výbušniny, cítíte ten rozdíl?

0 0
možnosti
E

editi

4. 1. 2009 20:50
Správně.

A především vraždami malých dětí, starých žen a starců. To ti dělá dobře. Výrony jsou potom abnormální a na čas tě to uspokojí. Najdi si už konečně ženskou. Ať má mozoly ona a ty začni přemýšlet hlavou a ne spodkem.;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
PK

Ccecil

4. 1. 2009 21:33
Re: Správně.

ne každý je na tom jako TY

0 0
možnosti
RR

rezjir

4. 1. 2009 20:10
No jak to tedy bylo s tím porušováním příměří

ze strany Izraelem, jak o tom hovořila Reš, o blokádě přechodů a odstřelování rybářských lodí? Jak to řekl ministr, kdo první střílí, je agresor. A doufám, že to aplikoval na ruskogruzínský konflikt.

Jinak jsem rád, že jsem se od pana ministra dozvěděl, že vypálení Lidic a Ležáků bylo adekvátní odpovědí na ukrývání výsadkářů. A že se co partyzáni neměli ukrývat mezi civilním obyvatelstvem.

0 0
možnosti
PK

Ccecil

4. 1. 2009 20:19
Re: No jak to tedy bylo s tím porušováním příměří

ty jsi komik. Ta paní je zcela mimo mísu, neb nedokáže rozlišovat. Podle ní je humanitární krize, když nejde z gazy telefonovat a  nejsou peníze a vypadává elektrika.... to hovoří samo za sebe. Asi by se měla zastavit v Sudánu, aby pochopila, co ta slova skutečně znamenají. Možná zjistí, že chybějící toaletní papír na záchodku je sice problém, pro někoho snad nazývatelný krizí, ale humanitárn rozhodně ne.

.

Apropó její zasvědcené komentáře z Jeruzalema jsou komicé též. Jistě, že má strach o své známé, které v gaze nechala. Ale izraelci nedělají a nebudou dělat nic jiného, než že půjdou dům od domu a zničí zbraně a zajmou, případně zabijí teroristy. A to je chválihodné, nikoliv hodné odsouzení. 

0 0
možnosti