Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TT

T.T.

13. 2. 2009 0:40
Re: Jak se Vám líbí pane T.T.

Tak je snad evidentní, že se mi to nelíbí.

0 0
možnosti
MN

Forrrest

11. 2. 2009 6:46
Souhlas!! KROME...

Ze ty ty svoje (vetsinou rozumne a karmy hodne) clanky tak casto kazis nesouvisejicimi detaily...:-/

1) Delas z "pozitivni diskriminace" islamu diskriminaci krestanstvi (prestoze by se mohlo jednat o jakekoli jine nab.) Je to chytre - snazis se z krestanstvi vytvorit jakysi "protipol islamu" - ale podleee...Rv

2) Adolf Hitler a jeho "antikřesťanská nenávist": "my feeling as a Christian points me to my Lord and Saviour as a fighter" A to je jen kapka v mori:

http://en.wikiquote.org/wiki/Adolf_Hitler

0 0
možnosti
TT

T.T.

11. 2. 2009 10:23
Re: Souhlas!! KROME...

Nesnažím se z křesťanství vytvořit protipól islámu, křesťanství - zjednodušeně řečeno - stojí někde uprostřed mezi islámem a liberální demokracií.

Mimochodem, multikulti Anglie se chová ještě méně demokraticky než brněnská mešita, protože zatímco brněnská mešita zorganizovala promítnutí (dost hloupého, IMHO) filmíku "Fitna" s následnou diskuzí, vláda GB zabránila Wildersovi vstup do země (Wilders chtěl promítnout Fitnu v Parlamentu)... :-/

http://www.iht.com/articles/ap/2009/02/10/europe/EU-Netherlands-Britain-Lawmaker-Barred.php

To jsou paradoxy, co?

PS: s tím Hitlerem-"křesťanem" jste fakt trapnej...

0 0
možnosti
A

aussie

11. 2. 2009 2:07
?

Tak podle vas hrozi, ze ..."britské soudnictví je nakaženo rakovinou politické korektnosti"... ??? To opravdu myslite vazne? Jako od filozofa bych od vas ocekaval vice rozumu a mene demagogie. Jak znamo, lidi blbi nejsou, ale na laciny zvasty slysi lip. Proc se k nim ale uchyluje clovek ktery o sobe tvrdi, ze je filozof??? Tomu tak nejak nerozumim... :-( 

0 0
možnosti
MN

Forrrest

11. 2. 2009 6:54
Re: ?

Vzdyt ma pravdu (to nema co delat s filozofii, ale se zdravym rozumem) - ti populisticti politici kopou hroby vsem svobodymilovnym lidem!Rv

http://www.youtube.com/profile?user=victimlesscriminal&view=videos

http://www.youtube.com/profile?user=patcondell&view=videos

0 0
možnosti
K

kion11

10. 2. 2009 22:20
Tak

R^

0 0
možnosti
CAS

cara al sol

10. 2. 2009 19:34
Padni, komu padni

Informací je zatím málo, ale pokud je to tak, jak uvádí článek na který odkazujete, jsem pobouřen stejně jako Vy. Na druhou stranu mi přijde srovnávání s Hitlerem či Stalinem dost přehnané.

 

Británie se s velkou pravděpodobností dostane buďto do občanské války (v lepším případě) nebo ji muslimové ruku v ruce s příznivci multikulturalismu nechají postupně islamizovat. Ale ty užitečné idioty bych srovnal spíš s Dubčekem nebo Benešem, než se Stalinem či Hitlerem.

0 0
možnosti
K

kion11

10. 2. 2009 22:20
Re: Padni, komu padni

R^

0 0
možnosti
K

kion11

10. 2. 2009 19:12
Zajímalo by mě

co na to takoví pomatenci, jako Najmanová, nebo Lhoťan.

0 0
možnosti
TT

T.T.

10. 2. 2009 22:47
Re: Zajímalo by mě

Aisha není pomatená, kamarádím s ní a je to fajn holka :-) ... jen je "trošičku" naivní s tou svojí vizí "čistého islámu"...

0 0
možnosti
K

kion11

10. 2. 2009 19:10
Máte pravdu

Být muslim(členem téhle šílené sekty!) není otázka víry, ale psychiatrická diagnóza!;-€

Samozřejmě karma.

0 0
možnosti
A

Alergik71

10. 2. 2009 17:01
Hmmmm

Překvapuje mě ta jistota věřících obecně, že jejich děti musí také věřit a navíc musí mít jejich víru. Naprostá většina z nich si nedá práci a neseznámí své děti s tím, že existuje i jiné náboženství a proč. A vůbec už neexistuje, že by si jejich děti mohli vybrat a skutečně uvěřit nebo neuvěřit ....

0 0
možnosti
1

1gomez

10. 2. 2009 16:26
soud je od toho, aby to vyresil

podle me jde spise o spor ateiste (a ti co tvrdi, ze clovek by si mel viru vybrat v dospelem veku, napr. A7D) vs. muslimové, evangelíci, katolíci,hinduisté.

Pěstoun zde není od toho, aby za peníze státu někoho islamizoval nebo evangelizoval.

0 0
možnosti
TT

T.T.

10. 2. 2009 16:51
Re: soud je od toho, aby to vyresil

Nevím, proč by si měl ateista myslet, že člověk si v 16 nesmí vybrat svou víru... (mimochodem, já jsem se taky dal pokřtít v 16 a nikdo mi nebránil, ani ateisté, a ani se kvůli tomu nikdo nesoudil...)

0 0
možnosti
G

grandaunt

10. 2. 2009 16:05
Jiný pohled

Tak, jak to podáváte to vypadá opravdu jednoznačně. Asi bychom si ale měli přečíst ten rozsudek, abchom byli schopni zamyslet se nad tím, jak to bylo myšleno.

Zkusme si ale odmyslet konflikt "křesťanství v. islám" a trochu to zevšeobecnit. Je tu ještě jiný pohled. Vždy, když se bere dítě od rodiny, vychází se z předpokladu, že je to dočasné. Podle judikatury k právu na rodinný život má dokonce stát vyvíjet úsilí k tomu, aby se dítě mohlo vrátit k biologickým rodičům co nejdřív. Pěstoun (opravdu šlo o adoptivní matku? To je totiž něco úplně jiného než pečovatelka nebo pěstounka), je skutečně jen dočasný pečovatel a je povinen se tak chovat. Neměl by činit nic, co vzdaluje dítě od rodiny, je dokonce povinen na dítě působit tak, aby rodinu bylo možné znovu sjednotit. Ona musela vědět, že tohle vyvolá konflikt. Samozřejmě, otázkou č. 2 je, v jakém věku si už dítě tohle může rozhodnout samo. Proto by bylo zajímavé, jak konkrétně britští soudci tuhle kolizi zájmů řešili.

0 0
možnosti
_VS

_Das Verschwundene Sudetenland

10. 2. 2009 16:09
Re: Jiný pohled

nešlo o soud ale o veřejnou správu. Pokud si ale dítě může koupit v tomto věku motorku,počítám, že si může vybrat i víru, ale je fakt, že by pěstoun tlačit neměl (je v převaze). Z čláku vyplývá, že na holku nettlačila, ale jelikož jde o evangelickou církev (stejní fundamentální heretici jako husité), tak buhvi jak to bylo.

Podle článmku tam holka skončila proto, že ji předtím napadl někdo z (muslimské) rodiny, takže se nelze holce asi moc divit.

0 0
možnosti