Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
L

lombardie

5. 3. 2009 0:04
pro multikulturního naivu krachující ideologie Majkyho_pupik

"multikulturní tolerance v evropských společnostech je politickou konstrukcí liberální levice, a v konečném

důsledku napomáhá terorismu. Je to ideologie, která rozmělňuje

společenskou soudržnost a rozděluje společnost do kmenových komunit s

vyhraněnou identitou. To pak zapříčiňuje mezikomunitní konfrontace,

které jsou živnou půdou pro teroristy".

0 0
možnosti
L

lombardie

5. 3. 2009 0:14
Re: pro multikulturního naivu krachující ideologie Majkyho_pupik

Autor: Michael

Burleigh, britský spisovatel a historik je absolventem Oxfordu a Londýnské školy ekonomiky a autorem několika knih, mezi jinými např.

"Třetí Říše", která byla oceněna prestižní cenou Samuela Johnsona.

Vážený pane, ponechte si svá drzá a neuvěřitelně hloupá vyjádření, neboť uvádíte teorií, které lze bezezbytku považovat za společensky nebezpečné.

0 0
možnosti
SS

stastu

4. 3. 2009 22:03
Vidíte realitu? :)

Každý vidí realitu jinak, když už jste se zmínil. Já vidím pouze antropologii planety a reakce, důsledky a příčiny. Vy křičíte ze všech sil zhoubný multi kulti bla bla bla. Já vidím pouze 7 miliard a 300 miliónů lidí vzájemně propojených informační dálnicí a reálnou infrastrukturou, kdy jich za 50 let bude 12. miliard. Bojovat proti  antropologii planety je jako poroučet větru dešti. Zapomeňte na hranice. I když tu všude hranice států jsou, jejich funkce už dávno pozbyla význam. Snad jen Severní Korea je stále  zemí sama pro sebe. 

A každým rokem se tento stav věcí bude stále zviditelňovat. Můžete se stavět třeba na hlavu a pádlovat přitom ušima a vymýšlet tunu zhoubných ismů, ale na stavu věcí to opravdu nic nezmění ani bělovlasí muži ne, kteří se výstředností podobají pánům s knírem :)))  Repatriace apod. nesmysly ach jo, možná leda kdybyste vymazal polovinu lidstva, ale věřím, že bubák by se vrátil jen o 200let později :)))

0 0
možnosti
DB

cartouche

5. 3. 2009 0:47
Re: Vidíte realitu? :)

Nedal sis náhodou trávu? Nebo něco tvrdšího? To by mohlo vysvětlit, proč se ti ty hranice stále víc a víc rozmazávají.

0 0
možnosti
PZH

pepa z hongkongu

4. 3. 2009 21:39
multikulturalismus funguje tisice let

takze nejaka uvaha nejakeho Tomase Trstenskeho z multikulturnich Cech ho jiste bude zajimat. Predpokladam, ze v nejblizsi dobe skutecne pujde tento smer do pekel, protoze do pekel uz jde nekolik stovek let.

0 0
možnosti
L

lombardie

3. 3. 2009 21:36
Multikulturalismus nemůže končit jinak než ghetty!

I česká společnost je svědkem příchodu celé řady etnik z různých kulturně odlišných prostředí! Zatímco ty východo-asijského původu patří k celkem bezproblémovým a v Německu v integraci nejúspěšnějším, jsme svědky také bohužel příchodu příslušníků z problémových kulturních okruhů Maghrebu, Středního a Blízkého východu, ale i ze Subsaharské Afriky (často také muslimské). Jsou to právě tyto okruhy, ze kterých jejich příslušníci mají největší integrační problémy resp. se neintegrují! Jsou to právě tito lidé, na kterých celý princip multikulturalismu troskotá a dnešní Švédsko to jen dokazuje! Šlo cestou rozptylu těchto lidí (často Arabů a černých Afričanů), aby dnes konstatovalo, že 80% společnosti je vnímá jako rušivé a nebezpečné, než-li obohacující!Výsledkem je postupná segregace! Dnes řešíme romský problém, jaký pak bude v důsledku multikulturalismu příště? Černý?

0 0
možnosti
L

lombardie

3. 3. 2009 21:48
Re: Multikulturalismus nemůže končit jinak než ghetty!

Problémovost v soužití: http://manzelka.bloguje.cz/768027-sousedka.php

Dovoz černých prostitutek do ČR (důvod, proč i chování sousedky částečně pochopit):

http://manzelka.bloguje.cz/768025-jorubky.php

Koncentace sociálně slabších:

http://manzelka.bloguje.cz/768025-jorubky.php

0 0
možnosti
K

kion1111

3. 3. 2009 11:25
to Rodji:

Tak Turecko přijato není, a hlavně by být nemělo(už jen třeba kvůli

Erdoganově zákonu na ochranu turectví, což není nic jiného než aplikace

islámu, potažmo šarií do justice, mocenských složek) !Musíme s tím něco dělat, už jen proto aby jsme si mohli říct že jsme udělali vše co jsme mohli, pokud to nedopadne.Dnes je podle průzkumu v Nizozemí nejsilnější stranou strana Geerta

Wilderse, a to bylo díky stále dosud médiím ovládanými

multikulturalisty a pseudohumanisty nemožné!Takže není pozdě-nikdy není pozdě.

0 0
možnosti
SS

stastu

3. 3. 2009 10:39
Závěrem opět re auto citace a rozloučím se

než začnou někteří používat těžší kalibry než pouhé bizarní nálepky :)

Víte, ta globalizace je takovým zvláštním statusem VIP, kdy se černoch stává nejmocnějším mužem planety a neznámý rasista s tím nadělá h o v n o.

Jsem rád, že nastal den, kdy se černý chlapec svého táty mohl zeptat, po té co na BBC viděl volby amerického prezidenta, "Tati to už teď mohu být taky prezidentem i já?"

0 0
možnosti
SS

stastu

3. 3. 2009 10:48
Re: Závěrem opět re auto citace a rozloučím se

Post Skriptum: Nejsem rád, jaký styl používá k záchraně ekonomiky, protože si myslím, že jakékoliv zásahy státu do ekonomiky, jak za Bushe (FED), nyní Obama (dotací), jspu pro dnešní dobu  již  zcela gigantickou  "dinosauří" nohou  v hromadě porcelánu :)

0 0
možnosti
K

kion1111

3. 3. 2009 9:33
Soudruhu Stupko

Vše co jsem Vám chtěl říct jsem v diskusi s Vámi napsal!

Na Vaše stupidní, multikulti "příspěvky" nebudu reagovat, melte si své pomatené slinty nadále.

Přeji Vám(ale doufám, že k tomu nedojde a lidí v Evropě co mají zdravý rozum je více), aby Vás jednou vaši potomci proklínali za to, co jste jim Vy a Vám podobní uchystali za osud!

0 0
možnosti
SS

stastu

3. 3. 2009 10:29
Re: Soudruhu Stupko

Samozřejmě, vyberte si svého nepřítele pro co nejvznešenější cíl, ochranu lidí. Víte doporučím Vám můj poslední článek o manipulaci :) Můžete si pak lámat hlavu nad tím, který Vy jste, pokud však článek pochopíte :)

Já jsem přesně zřejmě ten typ Vašeho nepřítele, protože s Vámi nesouhlasím každým nervem v mým těle, proti kterému je nutné zasáhnout. Máte nepřítele, máte cíl, pravda není důležitá, důležité je zničit cíl :)

0 0
možnosti
JD

gagaryn

3. 3. 2009 9:18
***

multikulturalismus je tzv. "energetický systém" který funguje podobně jako komunismus. Abyste ho udrželi musíte dodávat spousty energie, lidí, mrtvol a ono to pak stejně krachne.

0 0
možnosti
K

kion1111

3. 3. 2009 9:18
Re: ***

R^

0 0
možnosti
SS

stastu

3. 3. 2009 9:07
Připadá mi to

jako bych se vrátil do předválečného Německa. Člověk by se měl začít bát toho, jak si někteří lidé začínají hledat společného nepřítele, proti kterému se je třeba postavit.

Na to, že multikulturalismus pochází s USA, kde dal vzniknout největší mocnosti světa, jsou jejich názory poněkud zábavné. Už ne tak zábavné, když jim opravdu věří a do morku kostí jsou přesvědčeni o potřebě repatriace. Vzhledem ke světu, který je dnes propojen informační dálnicí, rychlou infrastrukturou a téměř neomezenou možností pohybu, jsou však jejich snahy takříkajíc podobné tomu, jako když se opravdu šílený nacista rozeběhne proti lokomotivě s párátkem v ruce za účelem zničení vlaku plného multikulturalistů, pseudohumanistů a  jiné chásky. 

Obávám se, že ale ať kdokoliv bude křičet cokoliv stejně ho těch 12 miliard lidí za 50 let převálcuje a vznik nového rozpoložení uspořádání věcí, lidí, kteří se tomuto stavu přizpůsobují i nepřizpůsobují, zažíváme již dnes. Zřejmě jsme na prahu nové evoluce. Tak či onak

0 0
možnosti
SS

stastu

3. 3. 2009 9:09
Re: Připadá mi to

ať to dopadne jakkoliv, bude to znamenat změnu pro všechny a všichni už jí dávno procházíme.

0 0
možnosti
_

_Pixie

3. 3. 2009 9:02
Autor míchá rozdílná fakta,

aby podpořil svou závěrečnou myšlenku. Používání slova "muslim" bez ohledu na to, odkud tito "muslimové" pochází připomíná tolikrát odsuzované používání pojmu "východní Evropa" západními státy. Jak UK, tak Francie mají a dodržují zákony o rasové diskriminaci, což se ne vždy dá říct o českém přístupu vůči romské menšině. Navíc u romské populace je problematický pouze jejich tradiční způsob života a náboženský aspekt odpadá. Tudíž autor srovnává nesrovnatelné.

0 0
možnosti
RV

rodji

3. 3. 2009 9:19
Re: Autor míchá rozdílná fakta,

Z mého pohledu je to jedna a ta samá pakáž. Multikultura je opravdovou cestou do pekel, alespoň v podobě jakou vidíme dnes. Bohužel jde o proces, který se už nedá zastavit. Ani násilnou cestou.

0 0
možnosti