Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AP

jorbl

2. 3. 2009 16:08
idealy vs praxe

Snahy o stastnou multikulturni spolecnost predbihaji dobu o nekolik set let - tak daleko proste svet neni. Utopie.

Pro levicove politiky je multikulti pouze prostredek pro ziskavani volicu.

0 0
možnosti
TT

T.T.

2. 3. 2009 16:14
Re: idealy vs praxe

Vcelku souhlas.

Otázka je, jak se budou chovat voliči v budoucnu. V Itálii už multikulti politický vliv ztratili, a v Holandku vede Wildersova strana v průzkumech, takže pokud se nic nezmění, Holandsko bude mít premiéra volajícího po zákazu islámu :-P No a u nás Kocáb taky moc nezabodoval ;-D

0 0
možnosti
MH

Mgr. Hlustvisihak

2. 3. 2009 15:47
Francie je hodně protimuslimská a protiarabská

nevím, kde jste ty vaše dojmy vzal. Francouzi je nesnáší kvůli kriminalitě a hlouposti a ne kvůli jejich víře. Stejně tak nesnáší i Slovany.

0 0
možnosti
1

1gomez

2. 3. 2009 15:44
ono, franc. arabští muslimové jsou něco jiného než pakistan

Britanie žádné menšiny nepodporuje, pouze podporuje politiku komunit. Dobře vědí, že už dávno neexistuje jedna anglikánský Británie a je otázka, jestli vůbec kdy existovala.

Británie byla v úpadku především kvůli znárodnění v 50.letech a drtivávětšina nezaměstnanejch jsou bílí ateizovaní angláni.

Multikulturalismus je fakt, multikulturalismus jako politika je jedna z mnoha. Nakonec katolická církev  je sama o sobě také multukulturní (po 2VK) dokonce ultramultikulturální.

Už se probuďte, začněte něco dělat, neboz té primitivní pastorální teologie dostanete nějakou psychickou nemoc a dopadnete jako Lhotan.

0 0
možnosti