Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

poiuyt

25. 2. 2010 13:34
Jinde budou zakazovat krizek(cross)

protoze pro velkou cast sveta ten je spojen s genocidou a ponizenim jinych narodu

0 0
možnosti

Dr No

25. 2. 2010 0:03
Povinné zahalování žen

je součástí systematického ponižování a šikanování žen v islámské společnosti. Důvodem je zřejmě poskytnout mužské části muslimské populace kompenzaci za to, jak jsou zase oni šikanováni a omezováni příkazy a zákazy islámské ideologie. To, že se muslimské ženy proti této šikaně a ponižování nebouří a neprotestují, ještě nedokazuje, že to není šikana a ponižování. Ony od narození nepoznaly jinou možnost a nemají ji ani v dospělosti. Když to řeknu hrubě, kdyby vás někdo od narození krmil třeba jen psími exkrementy, tak by vám potom asi vepřový řízek moc nechutnal...

Nechápu, jak je možné, že v naší civilizované Evropě, tak citlivé na jakýkoliv (i zcela nesmyslný) náznak diskriminace žen, strpíme, aby se s miliony ženských bytostí zacházelo hůř, než je u nás dovoleno zacházet s domácími zvířaty.

0 0
možnosti

T.T.

24. 2. 2010 21:20
Doplnění k článku

Pro vážnější zájemnce bych ještě dodal link na tento článek, v němž jistý významný islamolog argumentuje - a velice kvalitně - ve prospěch částečného zákazu burky a nikábu v Evropě:

http://www.asianews.it/index.php?l=en&art=17565&size=

0 0
možnosti

Der stumme Bobesch

24. 2. 2010 20:56
Asi odmítly nosit burku

A tohle je potkalo:  http://www.truthtube.tv/play.php?vid=1325

Tohle chcete v Evropě? Já vím, že to není jenom za burku, ale stačí třeba nevěra.

0 0
možnosti

norayellow

25. 2. 2010 2:25
Re: Asi odmítly nosit burku

Tresty za neveru se v Evrope chytnout nemuzou, to by byly Cechy bez zen.;-D

0 0
možnosti

Der stumme Bobesch

24. 2. 2010 20:52
Něco pro zastánce muslimů:

http://www.ebaumsworld.com/video/watch/80893863/

0 0
možnosti

vit.kucik

24. 2. 2010 19:47
Zákazy způsobu odívání...

... v Evropě 21. století vypadají směšně... V té pestré paletě excentrických stylů (z níž skoro každý je podmalován nějakou životní filosofií)  - různých barev vlasů, piercingu, ... nechápu, že si někdo pár tisíců burek vůbec všimne. Do obchodu mi už přišel satanista s pentagramem v oku nebo nějaké free-stylové děvče se slepenými zelenými vlasy, zelenými rty, dírou v půlce zadku a udělala scénu, že si dovolíme prodávat vejce v plastovém obalu. V této směsici jsou burky spíše odlehčením... :))

Kdo chce burky za každou cenu spojovat s tím nejextrémnějším, co se dá z islámu odvodit, by měl logicky i zapátrat v ideologiích jiných "oblékacích" stylů a hodnotit, zda nejsou extrémní a odpovídají "evropským tradicím". Pokud nikoliv, zakázat je. Bylo by veselé domyslet, kam by se tito cenzoři asi dostali a ukazuje to celou absurditu takových zákazů.

Článek je střízlivě napsán a platí, co říká - problém je ve vypjatých emocích na všech stranách. Bez nich by celá bublina rychle splaskla...

0 0
možnosti

zdeseny obcan

24. 2. 2010 20:04
Re: Zákazy způsobu odívání...

Problemem neni odivani ale postupna kolonizace Evropy. Tyhle smesne tanecky jsou jen proto ze si nikdo z politicke tridy netroufa nazvat situaci pravym jmenem. Uz se sice prestalo tvrdit ze cisar ma ty nejkrasnejsi saty na svete ale rici na plnou hubu ze je nahy si radcove jeste netroufaji.

0 0
možnosti

Wendolene

24. 2. 2010 19:38
Osoba by mela byt identifikovatelna, at uz v bance

nebo nemocnici, v aute apod. Do banky prijde lupic, ktery ma burku, policie nevi, zda hledat muze ci zenu, je to pytel bez tvaru a poznavajicich rysu. To same na letisti...Jak resit ID karty? na fotce bude kukla nebo odhaleny oblicej a jak ji ma policista pri sledovani dopravniho prestupku poznat? Nema pravo ji pozadat o odhaleni, tak musi spolehat na to, ze je to ta osoba pod kuklou? Nic proti satku, ktery nosily nase babicky, ale porad jim byl videt oblicej. Ovsem muslimske zavoje mnohdy zakryvaji usi, krk, kouka jenom cast obliceje. Zavoje nepatri do takove otevrene a volne spolecnosti, v zamestnani by to nemelo byt dovolene, doma at si nosi treba pytel od brambor. Zamestnavatel by mel mit moznost neprijmout nebo vyhodit nekoho, protoze ma zavoj a pusobi neosobne. Je treba rozdeleni statu a cirkve,  zakaz zahaleni obliceje. ;-)

0 0
možnosti

BoboHml

24. 2. 2010 19:40
Re: Osoba by mela byt identifikovatelna, at uz v bance

R^

0 0
možnosti

MartinJiskal

24. 2. 2010 19:32
mno, v jizni evrope

zvlast v italii a recku ve vesnickych komunitach chodi velka cast zen v cernem a take zahaleny od hlavy k pate. zakazat ;-D

0 0
možnosti

marx

24. 2. 2010 18:58
Jednoduše

 

 zakázat. V muslimských zemích se evropanky  taky musí přispusobit. Muslimské ženy by měli same už konečně zabojovat o svou integritu a nebýt otrokem mužů.!!

0 0
možnosti

MartinJiskal

24. 2. 2010 19:03
Re: Jednoduše

jo berme si vzor z NEKTERYCH muslimskych zemi ;-D tim dokazeme ze vlastne evropsti kritici islamu jsou mentalne totez co jeho islamska fanaticka vetev

0 0
možnosti

gotzur

24. 2. 2010 18:56
Oni by se s námi

nemazlili.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS