Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

Projíždějící

1. 5. 2008 9:37
Folklór neschopných politiků

Nadělat děcka, to může jenom blbec. A když nadělá čtyři děcka tak už je to super vůl. Ode dneška ho bude policajt buzerovat na silnici když se mu nevejdou do auta. Tak bude mít domácí kriminál pokud žije ve městě. Jak vyjede na silnici čeká ho 2500 pokuty a dva body fuč. Ale dobře mu tak. Takový vůl snad nepatří na silnici za volant když nadělal kupu děcek a nemá na pořádné auto.

Kecy různých prolifáků jsou jenom pro(Y) 

Dokud nezajistí aby stát projevil k rodinám alespoň základní slušnost, vždycky kecy prolifáků budou jenom blbé řeči. Na co děcka, prosím vás když pak vás bude šikanovat kdejaký hovínkář že je nemáte v sedačce a jedete na čistý vzduch za město?

Mne ty fotky teda fakt nestresují. Jsou nechutné to je pravda ale patří k folklóru neschopných politiků, tak si musíme na leccos zvyknout.

0 0
možnosti
TT

T.T.

1. 5. 2008 0:09
Děkuju

Děkuju všem diskutujícím!

Děkuju vám, kteří jste mě ve snaze bránit právo nenarozených dětí na život podpořili...

Děkuju i vám, kteří jste mě všelijak uráželi. Bylo to poučné, protože jste sami předvedli, jakou máte úroveň, že?

V každém případě platí, že každý z nás tu může vesele diskutovat jedině proto, že s námi naše matky nešly na potrat. Měli bychom jim za to alespoň v duchu poděkovat a ti "pro-choice" by se nad tím měli alespoň trošičku zamyslet. Nezávisle na tom, jak se změní či nezmění legislativa, pokud si alespoň někdo z čtenářů uvědomil, jak strašným zločinem je potrat, článek měl smysl.

Dobrou noc :-)

0 0
možnosti
P

Projíždějící

1. 5. 2008 10:01
Re: Děkuju

Je mi sympatické Tvé nadšení Tomáši Tatranský, ale tohle je fakt na vyliž prdel. Dokud nepřimějete politiky aby se chovali alespoň trochu slušně k těm co vás poslechli a na potrat nešli, tak tu budou jenom fotky a urážky na webu.

Dokud stát bude vršit pro vaše vyznavače další a další pro mnohé obtížně splnitelné požadavky a každý policajt si otevře hubu na rodiče před děckama, bude je pokutovat a brát body rodičům jen za to že nemají dost velké auto a chtěli děcka vyvézt na čistý vzduch za město, tak potratů bude stále mnoho a nezmění nic vaše články.

Když máš tolik energie, zorganizuj demonstraci na podporu početných rodin kterým bude znemožněno cestování. Požadujte aby vyjímka ze sedačkového zákona pro početné rodiny platila nadále. Takové demonstrace se zůčastním. Ale běhat s jakýmisi nechutnými fotkami před Týnským chrámem a dělat vám tam kašpara to budou jen fanatici, kteří si zaslouží jenom ty urážky. Za takových okolností bude abortů jen přibývat ať se vám to líbí či ne.

0 0
možnosti
RB

blazir1

30. 4. 2008 23:59
skoda zes tam nedal

taky fotky malych deti oparenejch zehlickou v obliceji, s hlavickou ve sveraku, s hlavickou rozmlacenou o radiator a podobne - dusledek zakazneho potratu - to by bylo taky nesmirne zajimave, fanatickej cernoprdelnickej blbecku. Jeste ze dnes uz ta Vase sekta na nas, normalni slusny lidi, nema zadny vliv.R^

0 0
možnosti
JP

Jiří Pecl

1. 5. 2008 16:44
Re: skoda zes tam nedal

Zajímavý výblitek :-©

Omlouvá Vás jen doba, ve kterou jste to psal(a). Zřejmě jste seděl(a) moc blízko ohně a měl(a) jste přehřátou hlavu.

Hned zítra čekejte inkvizitora!

Ale teď vážně: Znám několik dnes již dospělých lidí, jejichž rodiče uvažovali o potratu, resp. kterým doktoři potrat doporučovali. Nikdo z nich týrán nebyl. Myslím, že to spolu příliš nesouvisí.

0 0
možnosti
MW

mysak_25

30. 4. 2008 22:38
Hmm

S potraty nesouhlasim,leda ze zdravotnich a kriminalnich duvodu. Je to hnus . Zbavit se ditete jako zvirete,treba kvuli kariere.Taky mam kluka a byl to problem a jeste jsme nemeli vlastni bydleni a hluboko do kapsy. Jen se to chce starat a makat,prace je dost a uvedomit si,ze se svet netoci jen kolem me.Vse ostatni jsou jen vymluvy a vzdycky to jde.Nejsem verici a nikomu nic neberu.Ale to co je na obrazcich uz ma ruce a telo,to neni shluk bunek.Pro me reguelni vrazda.:-©Rv

0 0
možnosti
W

Wendolene

30. 4. 2008 21:39
Bla bla bla

Dle fotky se nemusite potratem zaobirat, s vami totiz nikdo omylem neotehotni...

A ty fotky potracenych deti nikoho nedojimaji, ony totiz nejsou schopny samostatneho zivota...

Horsi jsou fotky deti novorozencu zavrazdenych matkou po porodu...RvRv

0 0
možnosti
W

wiki5

30. 4. 2008 22:42
Re: Bla bla bla

a kdyz to nikoho nedojima, ze o tom tady furt kecate?

0 0
možnosti
JS

belgian chocolate

30. 4. 2008 18:48
proti potratům opět brojí někdo

kdo potrat nebude nikdy potřebovat...

0 0
možnosti
LD

Lukáš Drexler

30. 4. 2008 19:05
Re: proti potratům opět brojí někdo

Bohu díky! ;-)

0 0
možnosti
OU

30. 4. 2008 18:25
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
OU

30. 4. 2008 18:33
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
M

motylek_02

30. 4. 2008 17:37
dulezita je prevence, zodpovednost a

ochrana pred pocetim. Pokud se tak stane ze je dite na ceste, nez vyrustat traumatizovane jako odmitane dite, to je lepsi ten potrat z meho uhlu pohledu. A pokud se zena neciti na to byt matkou, je dobre ze se pro ukonceni rozhodne. Je na kazdem jak se rozhodne.

Je v poradku ze autor bude o takove veci rozhodovat se svou partnerkou, nicmene neni v poradku pokud bude do rozhodnuti zasahovat svym kamaradkam ci neznamym zenam.

0 0
možnosti
NB

j@ck

30. 4. 2008 18:20
Re: dulezita je prevence, zodpovednost a

jenze o to jim prave jde - zasahovat do zivota vsemkolem

0 0
možnosti
PK

Ccecil

30. 4. 2008 17:25
Velmi dobře napsané.

R^

0 0
možnosti
NB

j@ck

30. 4. 2008 18:24
Re: Velmi dobře napsané.

Rad bys opet zavedl protipotratovou inkvizici, co? Co taky jineho od vas krestanu cekat. Kristus by se z vas pozvracel, kam jste to jeho uceni byli schopni dovest se svymi pedofilnimi knezi a inkvizici a upalovanim a nasilnym prevracenim na viru a svou naprostou a totalni tuposti a vymytosti mozku. :-©

0 0
možnosti
K

kubíkjansů

30. 4. 2008 16:38
zajímavý

je na diskusi o potratech předevšim to, že po celym světě jí vedou a rozdmýchávaj minimálně z 95% muži (muj odhad). Pokud autor píše, že diskuse a argumentace kolem potratů neni vedená férově, tak jeho článek taktéž ne - je patrné např. z prvního odstavce. Pánovi se to jistě dobře rozumbraduje, když ví, že v životě na potrat nepude....

0 0
možnosti
LD

Lukáš Drexler

30. 4. 2008 16:48
Re: zajímavý

Treba mu proste staci vedet, ze nikdy nebude chtit zabit vlastni dite.

0 0
možnosti