Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

tojsouveci

5. 11. 2008 9:34
Proč?

Proč se rasisté jako vy zajímají o barvu kůže vždy jen u těch "tmavých"?

0 0
možnosti
TT

T.T.

5. 11. 2008 9:35
Re: Proč?

?

0 0
možnosti
D

drevorubec

5. 11. 2008 9:19
Na křesťanského kněze poměrně politické.

Víte, že rád čítávám Vaše články, protože mívají logickou, intelektuální i duchovní úroveň. Tento poslední je však příliš politický povzdech nad "špatnou volbou" Američanů.

Víte, ono nebylo moc z čeho vybírat. Dělal jsem průzkum mezi kolegy za mořem. Dá práci dostat Američana z ulity, aby se rozpovídal o svých názorech.

Pravda je, že věřící část repubikánských voličů měla velké dilema, jestli volit "toho, co chce válčit a pokračovat v politice Bushe" nebo "toho, co souhlasí s potraty, ale jinak je sympaťák". .... prostě, vražda, smrt, zabití (M.D.K) na obou stranách, akorát zabalená v jiném "papíře".

0 0
možnosti
D

drevorubec

5. 11. 2008 9:25
Re: Na křesťanského kněze poměrně politické.

Co vyhrálo není to, že šla volit část voličů, která tradičně nechodí, protože jejich část je kompenzována těmi, co nešli z důvodu toho, že podlehly jak fámám, že po prokázání totožnosti zatknou všechny, co mají nějaký "problém" nebo, že uvěřili tomu, že republikáni volí 4.11 a demokrati 5.11. (u pologramotných lidí taková zpráva fakt zabírá...).

Výhra Obamy je naděje, že se něco výrazně změní jak ve vnitřní, tak vnější politice.

0 0
možnosti
G

Gillette

5. 11. 2008 8:59
...

Na katolickyho pseudointelektuala mi pripadate dost netolerantni a plny predsudku a zapsklosti. I kdyz, to je vlastne presne to jaci jsou katolicti pseudointelektualove... 

0 0
možnosti
P

pesimista

5. 11. 2008 8:46
mladý filozofe,

proč ty kecy.Musíte se smířit, sice nedobrovolně, s tím, že celosvětově směřuje společnost poněkud jinam, než si představuje náš hradní pán; vrchol všeho byl dnešní!!! rozhovor s W.Matuškou, který žije dlouho v USA a cintal cosi o tom, že v Obamovi vidí komunistu a minulé časy u nás.

0 0
možnosti
_VS

_Das Verschwundene Sudetenland

5. 11. 2008 8:29
smažte to !

o zákonech stejně rozhoduje sněmovna, prezident to může jen vetovat.Kdo opravdu nechce, na potrat nejde a ostatním nepomůže ani sebelepší zákon.

Ty kecy že je muslim si nechte pro islámskou nadaci v Brně nebo do synagogy. ;-D Na nominačním nechal dvě muslimky odtáhnout z první řady, aby se "nepošpinil", izraelcům slíbil Jeruzalém a odvrhl i svého rasistického (rádobykřestanského) kazatele.

Luther byl kriminálník, tohle je docela normálné středovej amík a moc mu bude jen svědčit. A jinak se nebojte :pokud to nebude fungovat, budou další volby za 4 roky ;-D

0 0
možnosti
PV

Alcator

5. 11. 2008 8:24
Ach jo

Když vás to baví, tak si těm bludům věřte.

Selektivně vybrat to, co se hodí do krámu, a ignorovat vše, co se do krámu nehodí - ale jo, proč ne...

Zda se Obama narodil v USA bylo zkontrolováno a jeho narození na území USA bylo potvrzeno. Bludy o zfalšování šíří jistý konspirační teoretik, stejný, který je přesvědčen, že útok na WTC nařídil G.W.Bush

Jestliže obviňujete voliče demokratů z "pozitivního rasismu", dodejte, prosím, jedním dechem obvinění voličů republikánů z "negativního rasismu". A nebo se na tato obvinění raději vykašlete, neboť do hlav lidem nikdo nevidí, a začněte raději objektivně uvažovat o jiných zločinech, které se v souvislosti s volbami děly: Proč do demokratům nakloněných oblastí poslala ústřední komise méně hlasovacích zařízení (a způsobila tím delší fronty), proč FBI nedokázala zatknout nikoho, kdo se účastnil telefonátů typu "V úterý se hlasuje pro republikány, ve středu pro demokraty"...

0 0
možnosti
1

1gomez

5. 11. 2008 8:22
bereto moc nábožensky

Obama ja křesťan jako hrom, možná větší než Bush. Každý nemusí být hned katolíkem;-D nebo baptistou.

Berte to pozitivně , furt byly kecy, že tam není černoch a najednou tam je.

Ještě počkejte až budou amíci černochy obviňovat, koho to zvolili (anebo třeba ne).;-D

0 0
možnosti