Diskuse

Politika multikulturalismu je cestou do pekel

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

INDNIK

19. 3. 2009 17:47
Multi nebo ČumTy

Vezmu to odzadu a popořádku!Doporučujete kolego blog Leničky Kučerové o Romech a tím jste vystihnul svoji černou duši a obrácenou kůži a stejný jako tento pán co do všeho mluví,ví a bere peníze a žije dvakrát rodině a vykládá a přednáší o slušnosti [],ano možnáte se oba poznáváte.že ne?Přeskočím-li Vaše slovní a písemné práce v multikuturním...odstavci a promyji ve svém mozku Vaše slovíčka,tak nic!Pouze srovnáváte muslimy v GB a F,ale Ty někde žili,měli stát a Romové?Nechci zkoumat váš studijně prochlastaný život a zkoušky na poslední chvíli,ale rád bych pochopil Vaše deskartovské myšlení,víme!Zkuste se znova narodit di Romské rodiny a začněte!!!!Nový život pod tímto výše uvedeným panem,který nestydatě žije dvojí život na rozdíl o Romských občanů a uvidíme.Budete čumět na co je Vám občanský průkaz,který Vy berete tak samozřejmě?Takže ČumTy!!!:-)

0 0
možnosti
TT

T.T.

21. 3. 2009 15:08
Re: Multi nebo ČumTy

Dík za názor :-)

Někteří Romové - např. Patrik Banga - to dokonce i v ČR dotáhli docela daleko, ne? Žeby chyba nebyla (jen) na straně českého státu? Zkuste se nad tím zamyslet, jistě nemáte tak prochlastaný mozek jako já... ;-)

Jinak pokud máte nějaké konkrétní argumenty, v čem jsou návrhy paní Kučerové na řešení romské problematiky špatné, sem s nimi!

0 0
možnosti
TT

T.T.

8. 3. 2009 23:14
Děkuju

Děkuju všem diskutujícím za zajímavé názory a argumenty :-) T.T. (autor článku)

0 0
možnosti
MS

kenzo

8. 3. 2009 21:50
Účet multikulturního experimentu ve Francii!!!

- ve Francii žije 6,868,000 imigrantů,

- imigrace snížila růst HDP o dvě třetiny

- imigrace stála Francii 71,76 mld. euro

- imigrace přinesla Francii 45,57mld. euro

- deficit  je 26,19 mld. euro http://www.contribuables.org/publications/les-monographies/le-cout-reel-de-l-immigration-en-france/

0 0
možnosti
DB

cartouche

9. 3. 2009 0:16
Re: Účet multikulturního experimentu ve Francii!!!

V Kanadě, UK a Nizozemsku je to prý tak na nule. Aspoň bez těch bombových atentátů ;-D

20% imigrantů v UK vydělává víc než průměr a vyvažuje těch 80%, kteří na Británii přijeli parazitovat. 

http://bulgaria.thebulgarianpost.com/story-read_immigration_benefit_to_uk_economy_questioned-329.php

0 0
možnosti
L

lombardie

8. 3. 2009 13:51
Multikulturalismus je léčkou

Co říká filosof, historik, arabista, publicista a pozorovatel Zdeněk Müller?

http://muller.blog.idnes.cz/c/65543/O-te-integraci-co-nefunguje.html

0 0
možnosti
JK

Majkyho_pupik

8. 3. 2009 14:10
Re: Multikulturalismus je léčkou

Multikulturalismus je léčkou. Uzavírá lidi do jejich vlastních jazyků, jejich vlastní kultury a jejich vlastní paměti. Nemůže proto vytvořit skutečnou společnost, tedy množinu lidí se společným jazykem, dovolujícím se dohovořit, s minimem společné kultury a sdílené historické paměti. Angličané se probudili po atentátech v Londýně 7. července 2005. Najednou zjistili, že třetí generace britských muslimů, narozená a vychovaná ve Velké Británii, nehovoří anglicky. - zajimava citace

0 0
možnosti
JK

Majkyho_pupik

8. 3. 2009 7:36
to cartouche

hrozne se mi libi jak neustale meles svou a odmitas prijmout realitu kolem sebe;-Dja ti pisu ze spolu lidi zijou ruznych narodu, ras a vyznani vedle sebe mnohde uz stovky let a ze to je peknej masakr ale jinak to nejde neb ono je peknej masakr i kdyz spolu zijou lidi jedny rasy, naroda i vyznani. a ty mi neustale davas linky na nejaky videa kde se zrejme dokazuje ze to obcas fakt masakr je;-Dnechapu te. co tim chces dokazat?muzeme touto diskuzi stravit i nekolik let, ale pravdu mam bohuzel ja a ty si to moc dobre vis a jen si to nechces priznat

0 0
možnosti
SS

stastu

8. 3. 2009 13:13
Re: to cartouche

Trefa do černého kolego. Nebo-ji je mnoho lidí, kteří si stále myslí, že bojem proti antropologii (přirozenému chování všech živých tvorů v závislosti na daném prostředí) dokážou c h c á t proti větru aniž by přitom řádně nezasmrádli ...   :o)

Nejtragikomičtější na tom ale je, že to tak bude zřejmě pořád, dokud lidé budou lidmi. Až nebudou mít za co bojovat (každý za tu svou pravdu), zřejmě přestane druh Homo Sapiens Sapiens existovat jako takový a vystřídá jej či lépe se přeneseme do další evoluční éry. Zatím mi ta rozmanitost připadá důležitá, kdy každý bojuje za tu svou pravdu a zřejmě, až zde nebude tak zřejmá, v důsledku globalizace a přelidnění planety, což se stane do padesáti let, začne lidstvo hledat rozmanitost ve vesmíru, pokud ovšem na Zemi moc nezasmrádne zas nějaký ten "v y č ů r á n e k" a neotočí kolo dějin jinam :o)

0 0
možnosti
SS

stastu

7. 3. 2009 2:40
cartouche napsal:

"Já pro změnu doufám, že jste jen přízrak a opravdu se mi jen zdáte. Na takové kopy prázdných hovadin totiž jen tak často na internetu nenarazím."

0 0
možnosti
SS

stastu

7. 3. 2009 2:41
Návod k použití pro cartouche :

Třikrát za sebou poklepejte na temeno své hlavy a pokud se i na potřetí ozve zvláštní dutý zvuk, nic se vám nezdá. Nedoporučujeme používat kladívko či jiné těžší nebo ostré předměty. Využijte pouze klouby levé či pravé ruky, ale jenom v případě pokud netrpíte artrózou - pokud však  sklerózou,  okamžitě přestaňte  klepat na ty  sousedovi dveře !   :o)

0 0
možnosti
K

kion123123

6. 3. 2009 22:19
:-)

stastu a majkyho pupik jsou normální sv.ně a zatí m si stojím!!!!!!

0 0
možnosti
DB

cartouche

7. 3. 2009 2:05
Re: :-)

Bohužel oni sami si to o sobě nemyslí. Vlastně je něco takového ani na chvíli nenapadne. Oni jsou hlasateli nezastavitelného pokroku a ty jsi zabedněný reakcionářský tmář.

0 0
možnosti
L

lombardie

5. 3. 2009 12:53
Z projevu Václava Klause o multikulturalismu!!

"Jaké budou následky neochoty Evropanů vykonávat mnohé méně příjemné nebo méně inspirativní profese, které však vykonávány být musí? Bohužel je nelze nikam ´outsourcovat´. Pohrdání profesemi modrých límečků navíc vede k pochybné struktuře vzdělávacího systému a ke kontroverznímu prodlužování délky studia. Vede také ke stoupajícímu přílivu pracovních sil a imigrantů z cizích civilizačních a kulturních okruhů, což zásadně narušuje koherenci jednotlivých zemí, i když se nám to ideologové multikulturalismu snaží vykládat zcela jinak."

 

Václav Klaus, Evropská unie potřebuje sametovou revoluci, projev na konferenci předsedů vlád německých spolkových zemí. Zwinger, Drážďany, 23. října 2008

0 0
možnosti
SS

stastu

5. 3. 2009 14:12
Re: Z projevu Václava Klause o multikulturalismu!!

A měl pravdu až na tu poslední větu :) Jinak outsourcing lze použít na cokoliv a kdekoliv. Možná by se mohl inspirovat v USA či jiných zemí. Nejedná se o multikulturní ideology (ostatně ani neznám, žádný takový politicky vymezený program ), ale obyčejné byrokraty, kteří bojují s přílivem lidí z východu svým způsobem jim vlastním, aby se drželi v mezích zákona a též aby si mohli hlavně uchovat svá koryta. Čím více imigrantů tím paradoxně lépe pro ně, hodně práce více vyhlášek a zákonů, více peněz :) Všichni chtějí žít naším zhýčkaným životem, protože u sebe doma nemohou. Tím, že je budete kopat do zadku si akorát unavíte nohu, protože jich bude stále víc. To, co je potřeba zásadně změnit, je byrokratické prostředí celé Evropy, kdy se pověstný had žere od ocasu :)

V.K. je pro mě v mnoha směrech osobnost a zvláště, když bojoval proti pochybným krokům EU a zvláště proti zpolitizované agitační kampani Al Gora a mezivládnímu panelu pro boj s GO, šílený byrokratický  institut.

0 0
možnosti
SS

stastu

5. 3. 2009 10:25
Achjo Multikulturalismus nikdo

nevymyslel a nezavedl a nelze s ním proto ani bojovat  jako s ideologii lidí:) Není to ideologie, ale přirozený proces vývoje, který vznikl na základě přemnoženosti populační exploze lidí, novodobé infrastruktury, skvělým  technologiím a informační dálnici, kdy si na jednom konci světa politik prdne, na druhém konci tu horkou novinu ve vteřině ví miliarda lidí a v té druhé se na toho nešťastníka jedou všichni podívat.

Nikdo z nás se nenarodil na kusu hroudy, ale na planetě Zemi a pokud nevrhneme všechny zdroje a síly do vesmíru za 50let si budeme u bezbarvé tekutiny říkat jak skvělé je to kuře na orientální způsob. Už teď každý rok umře hladem 6.000.000 dětí hladem, nepočítám dospělé, ale vinu nehledejme v ideologii. Řešením problému není repatriace, protože všichni chtějí osidlovat další země a nedělají to z politických a náboženských důvodů, aby nás změnili. Oni si berou svoji víru sebou a nechtějí s ní žít tam, kde se narodili. Islám či jakékoli jiné náboženství není monolit a

0 0
možnosti
SS

stastu

5. 3. 2009 10:37
Re: Achjo Multikulturalismus nikdo

neustále se mění, stejně tak jako se vyvíjelo křesťanství etc.   děkujme za to, že nezůstalo ve svém vývoji někde ve středověku. Všichni se bereme svou víru sebou a chceme žít normální život a je úplně přirozené, že čím více nás bude tím více střetů vznikne, ale tím více nám to bude časem jedno a bude nám šumák jestli si tam ten strká vidličku do ucha ten zas žere psi. Svět se prostě mění a v budoucnu lidi budou říkat že se narodili na planetě Zemi. To s čím se nyní setkáváme je pouze přirozený proces, kdy jsme byli každý zvyklý hrát si na svém vlastním písečku, teď když jedeme k sousedům bereme si sebou i lopatičku a bábovičky, protože nikdo z nás se nechce zbavit svých návyků, ale časem nás stejně bude ještě více  a technologie ještě vyspělejší a

0 0
možnosti
PD

pedol

5. 3. 2009 0:05
citace relevantního úsudku:

 " Bohužel je v našem státě i celé EU drtivá většina lidí kteří problémy a rizika vidět nechtějí,je to pohodlnější a moderní.Nedochází jim že např. muslimové o multikulturalismus vůbec nestojí,uznávají jen svoji kulturu a ostatní jsou ochotni tolerovat jen do té doby dokud je to pro ně výhodné." (Y)

0 0
možnosti