Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PPB

Parouback

11. 12. 2008 15:20
Re: Zajímavý "multi-kulti" link

To se týká jenom Junior verze. Takže zas tak drsný to není. Omladinu nějaká monarchie na rozdíl od mp3 nezajímá.

0 0
možnosti
JT

slatin

11. 12. 2008 11:37
Pane Tatranský

nerozlišovat,odkud člověk přichází,ale jak se v hostitelské zemi chová !!!! Žádné tanečky kolem nepřizpůsobivých. Rasové trestné činy musí být trestány i vyhoštěním ze země,i když ten člověk tam žije 10 -20 let,ale má původ v jiné zemi(případně jeho rodičé,prarodičé).

Mám strach,co zanecháme našim dětem,jakou zemi,jakou kulturu,aby nakonec nemuseli emigrovat někam,kde zatím multi-kulti nemají svá chapadla.

  Můj názor je, každý ať žije v té zemi,která mu je nejbližší geograficky,kulturou,náboženstvím....

odmítat ekonomickou emigraci!!!!

Všechno to, co dnes emigruje,jsou v 90% potencionální kriminálnici,kterým hrozí doma trest.

0 0
možnosti
KT

Ježikača

11. 12. 2008 11:07
výborně, je to pořád o respektu k hostiteli

čistě kuchyňsky bych to zhodnotila tak: když přijdete k někomu na návštěvu, nebo u něj dokonce bydlíte, nenapadne vás (pokud jste slušný člověk) nutit ho respektovat vaše zvyky, přestavovat mu nábytek podle vašeho vkusu a provozovat mu v obýváku odlišné náboženské obřady, pokud vás k tomu sám nevyzve. kde je rozdíl? proč někdo nechápe, že domov je nejen byt, ale celý stát, kde bydlí? ten kdo přichází je host, měl by se podle toho chovat, jinak má být vyhozen.

0 0
možnosti
T

tekanna

11. 12. 2008 11:12
Re: výborně, je to pořád o respektu k hostiteli

Jeomze kdyz jste takhle u nekoho na navsteve nekolik let, pracujete pro a u nej, obcas slychavate, ze mate vypadnout domu, ze lidi jako Vy (s nimiz mate spolecny jen puvod) jsou zodpovedni za to ci ono atd., uz se necitite jako host a mate problemy takoveho hostitele respektovat. Treba...

0 0
možnosti
MN

Forrrest

11. 12. 2008 10:43
Wow, souhlas...:)

Ruzne kultury se stretavaly a promichavaly odpradavna - multikulti tu (temer) vzdy bylo a vzdy bude. Je ovsem nutne, aby se to uz konecne zacalo ridit jasnymi pravidly. Nektere zeme se totiz za par poslednich stoleti staly O MNOHO vyspelejsimi (predevsim z hlediska zakladnich hodnot, z hlediska moralky - stoji na sekularnich hodnotach, humanismu) nez jine (islamske, africke... - vychazeji hlavne z primitivnich nabozenstvi) - a ted je potreba si tu vyspelost tvrde branit!

Na nasi kulture je nejkrasnejsi dohled na dodrzovani prav kazdeho clovicka, na rovnopravnost muzu a zen, lidi ruznych vyznani, barvy pleti... Ale abychom ta prava mohli lidem zarucit i do budoucna, musime je (zcasti) tvrde omezovat - tam kde konci pravo jednoho, zacina pravo druheho. Proto potirame fasismus, proto bychom meli bojovat proti komunismu, a proto musime bez milosti fuckovat take muslimy a jejich slavnou shariu!!! Predstavte si, ze v pomatene Britanii uz operuje nekolik takovych soudu!:(

0 0
možnosti
MN

Forrrest

11. 12. 2008 10:46
Re: Wow, souhlas...:)

Kazdopadne - lide by se meli probudit, prestat proti multi-kulti bojovat (i mnozi Cesi ziji v cizich zemich - prece znovu nebudeme dratovat hranice, ze?;) a radsi se soustredit na jeho usmernovani, na vytvareni zakladnich pravidel, podle kterych se v nasi zemi bude hrat. A poradne se oprit teprve do tech JEDNOTLIVCU (ROZHODNE NE DO CELYCH ETNICKYCH SKUPIN), kteri je porusuji!;-)EU

0 0
možnosti
TT

T.T.

11. 12. 2008 10:39
Doplnění od autora - o čem článek NEBYL

Ještě jednou díky za reakce. Dovysvětlovat, o čem byl můj článek, mi přijde zbytečné, nicméně říkám si, že by nebylo od věci říci jasně, o čem článek nebyl.

Takže: Článek nebyl zaměřen proti multikulturalitě, nezpochybňoval fakt, že různé kultury se mohou navzájem obohacovat. Článek neměl nic společného ani s xenofobií, ani s rasismem, a dokonce ani s islamofobií. Článek se nepokoušel hodnotit a už vůbec ne odsuzovat muslimy (to, že jsem proti zavádění práva šarí'a, je jiná věc). Článek si nedělal nárok na řešení problémů spojených s imigrační politikou a s integrací přistěhovalců.

0 0
možnosti
D

doslokchybe

11. 12. 2008 9:58
Další počteníčko

Stačí si to jen přečíst a zapojit SELSKÝ ROZUM! Říkám seský rozum, ne demagogické myšlení!

http://tinyurl.com/596k25

http://tinyurl.com/45p73d

http://tinyurl.com/3g34c3

http://tinyurl.com/5dq4dq

0 0
možnosti
D

doslokchybe

11. 12. 2008 9:58
0 0
možnosti
D

doslokchybe

11. 12. 2008 9:51
Víte, že imigrace nepřináší žádný finanční benefit?

Je to jen mýtus - chcete-li, lež. Liberálové a jim spříznění demagogové to jen opakují pořád dokola, protože si nechtějí přiznat, že něco dělají špatně. Protože pak by nejenom příště nebyli zvoleni, ale naopak by spíš skončili na nejbližším kandelábru. ;-O

http://euportal.cz/Articles/3234-jakym-prinosem-je-imigrace-.aspx

0 0
možnosti
S

standa666

11. 12. 2008 9:34
cikanska mentalita

kazda rasa a z velke casti i narod ma sve charaktereristiky. kdyz se upozrnuje na ty negativni, je to rasismus, coz je pokrytecke. btw vsimnete si kolik je po meste vietnamskych vecerek a obchudku. a kolik je cikanskych? dokaze nekdo na toto rict, ze to nevypovida o vztahu k praci techto etnik?

0 0
možnosti
PB

celoush

11. 12. 2008 9:39
Re: cikanska mentalita

přečti si ten článek ještě jednou.

0 0
možnosti
PK

PK66

11. 12. 2008 9:34
Tak takhle pěkně sepsáno ...

jsem to ještě neviděl. Naprosto přesné.

R^R^R^

0 0
možnosti
JV

honza_votava

11. 12. 2008 9:25
x

R^R^R^R^R^R^

0 0
možnosti